![]() |
|
|
Регистрация Восстановить пароль |
Регистрация | Задать вопрос |
Заплачу за решение |
Новые сообщения |
Сообщения за день |
Расширенный поиск |
Правила |
Всё прочитано |
![]() |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 |
Новичок
Джуниор
|
![]()
Допоможіть будь ласка написати ці програми
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Высокая репутация
СуперМодератор
|
![]()
Вам лень даже условие переписать, а не картинки постить. А еще стоило бы обратить внимание на то, что язык форума русский. Вроде элементарные вещи, хотя бы это освойте.
E-Mail: arigato.freelance@gmail.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Старожил
|
![]()
exceleved@yandex.ru Яндекс.Деньги: 410011500007619
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
Джуниор
|
![]()
Я вважаю що мова якою я пишу не має впливати на усе інше. щодо перевернутої картинки - яке це має значення. І ще одне це форум для того щоб допомагати людям, а не писати що це елементарні речі, можливо хтось і цього не знає. Дякую!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
СтарожилДжуниор
|
![]()
от тут Ви абсолютно праві це форум щоб допомагати людям, а не робити все за них. різницю розумієте.
є окрема гілка "допомога студентам", Вам туди. попередню тему видалив я. напевно, видалю й цю.
Программисты - это люди, решающие проблемы, о существовании которых Вы не подозревали, методами, которых Вы не понимаете
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Старожил
|
![]()
Ну в любом случае круг помощников сужен до неленивых украинцев...
Я вообще в задачу вникнуть не могу - даже если бы хотел помочь.
webmoney: E265281470651 Z422237915069 R418926282008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Форумчанин
|
![]()
Да там и условия заданий с ошибками:
Начал читать 1 вопрос III варианта и сразу глюк: В столбце B начиная с В2 введено... Необходимо написать программу, которая заполнит ячейки колонки В (уже заполненной) формулами, где X значения соответствующих ячеек колонки А. Но ведь по условия заполнена колонка В, а не А! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Новичок
СтарожилДжуниор
|
![]()
alex77755, абсолютно согласен, я обломился со старта, а не логичность 1-го задания полностью отбила всякий интерес
и... судя по предыдущей (удаленной) теме, ей сегодня уже сдавать модуль. в общем - задание было актуально на вчера всем спасибо, господа! остается только пожелать Анне_7751 успехов в учебе и огромного счастья в личной жизни!
Программисты - это люди, решающие проблемы, о существовании которых Вы не подозревали, методами, которых Вы не понимаете
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Участник клуба
|
![]()
примерный перевод(гугл)
3 Варіант (4 бали) Нехай в стовпці В починаючи з комірки В2 введено певну кількість числових значень (без пропусків між ними). Необхідно написати програму, яка заповнює відповідні клітинки стовпця В формулами ln(x)/(sin(x)+l)\ де х - значення відповідної клітинки зі стовпця А. (З бали) Написати проіраму, яка значення в комірках рядка 1 збільшує в 2 рази, якщо номер стовпця парний та зменшус на 4, якщо непарний. Програма працює, поки не знайдено значення більше ніж 3 в певній комірці або поки не досягнуто сотої комірки рядка. (З бали) Написати програму, яка обчислює за введеними з клавіатури висотою та шириною прямокутника його площу та виводить повідомлення зі значенням площі. (5 балів) Написати програму, яка обчислює добуток елементів n-вимірного вектора, що більші за введене число. 2Варіант (4 бали) Нехай в стовпці А починаючи з комірки А1 введено певну кількість числових значень (без пропусків між ними). Необхідно написати програму, яка заповнює відповідні клітинки стовпця В формулами sin(x)/(x+l)‘, де х - значення відповідної клітинки зі стовпця А. (З бали) Написати програму, яка значення в комірках стовпця А збільшує на 5, якщо номер стовпця парний та зменшус на 3, якщо непарний. Програма працює, поки не знайдено значення 5 в певній комірці або поки не досягнуто сотої комірки стовпця. (З бали) Написати програму, яка за введеною величиною в хвилинах виводить величину в годинах і хвилинах. (5 балів) Написати програму, яка обчислює суму додатних елементів п-вимірного вектора. 1Варіант (4 бали) Нехай в другому рядку починаючи з клітинки В2 введено певну кількість числових значень (без пропусків між ними). Необхідно написати програму, яка заповнює відповідні клітинки першого рядка формулами log3(x2+l), де х - значення відповідної клітинки з другого рядка. (З бали) Написати програму, яка значення в комірках стовпця А збільшує в 5 раз, якщо номер стовпця парний та зменшує в 3 рази, якщо непарний. Програма працює, поки не знайдено значення менше ніж -5 в певній комірці або поки не досягнуто сотої комірки стовпця. (З бали) Написати програму, яка обчислює за введеними з клавіатури висотою та шириною прямокутника його периметр та виводить повідомлення зі значенням периметру. (5 балів) Написати програму, яка обчислює суму елементів n-вимірного вектора, які знаходяться на непарних місцях. =================================== ============= Н ) Вариант 1. (4 балла ) Пусть в столбцы начиная с ячейки В2 введено определенное количество числовых значений (без пробелов между ними). Необходимо написать программу , которая заполняет соответствующие ячейки столбца В формулам ln ( x ) / ( sin ( x ) + l ) \ где х - значение соответствующей ячейки из столбца А. 2. ( С балла) Написать проираму , которая значения в ячейках строки 1 увеличивает в 2 раза , если номер столбца парный и зменшус 4 , если нечетный. Программа работает , пока не найдено значение более 3 в определенной ячейке или пока не достигнуто сотой ячейки строки. 3. ( С балла) Написать программу , которая вычисляет по введенным с клавиатуры высотой и шириной прямоугольника его площадь и выводит сообщение со значением площади. 4. ( 5 баллов) Написать программу , которая вычисляет произведение элементов n -мерного вектора, больше введенное число . 1 Вариант 1. (4 балла ) Пусть в столбце А начиная с ячейки А1 введено определенное количество числовых значений (без пробелов между ними). Необходимо написать программу , которая заполняет соответствующие ячейки столбца В формулам sin ( x ) / ( x + l ) ' , где х - значение соответствующей ячейки из столбца А. 2. ( С балла) Написать программу , которая значения в ячейках столбца А увеличивает на 5, если номер столбца парный и зменшус 3 , если нечетный. Программа работает , пока не найдено значение 5 в определенной ячейке или пока не достигнуто сотой ячейки столбца. 3. ( С балла) Написать программу , которая по введенной величине в минутах выводит величину в часах и минутах . 4. ( 5 баллов) Написать программу , которая вычисляет сумму положительных элементов п -мерного вектора . II Вариант 1. (4 балла ) Пусть во второй строке начиная с ячейки В2 введено определенное количество числовых значений (без пробелов между ними). Необходимо написать программу , которая заполняет соответствующие ячейки первой строки формулами log3 ( x2 + l ) , где х - значение соответствующей ячейки второй строки . 2. ( С балла) Написать программу , которая значения в ячейках столбца А увеличивает в 5 раз , если номер столбца парный и уменьшает в 3 раза , если нечетный. Программа работает , пока не найдено значение менее -5 в определенной ячейке или пока не достигнуто сотой ячейки столбца. 3. ( С балла) Написать программу , которая вычисляет по введенным с клавиатуры высотой и шириной прямоугольника его периметр и выводит сообщение со значением периметру. 4. ( 5 баллов) Написать программу , которая вычисляет сумму элементов n -мерного вектора , которые находятся на нечетных местах .
Имя-Галина== почта shanemac51@yandex.ru скайп shanemac51 c 8-15мск будни
Сфера интересов--word-excel-access-распознавание |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Новичок
Джуниор
|
![]()
Хочу виразити велику подяку усім, хто допоміг мені у написанні цих задач. Без вас я б ніколи у житті не справилась. На жаль не можу написати на російській мові, бо не дуже добре знаю граматику і не хочу щоб потім мене зрівнювали з людиною яка взагалі нічогісінько не знає. Можу хіба що запропонувати скористатися гугл перекладачем.
пс Шановний заслужений модератор, хочу виразити Вам подяку за те, що ви не забанили мою тему і тим самим допомогли мені у написанні моєї мдульної контрольної. Ще раз дякую. ппс Доречі модуль я написала на 11 з 15 балів. І ще одне, будь ласка не баньте цю тему хоча б деякий час, нехай усі побачать мою думку. _______________ Нагадую доречі вам ваші ж правила 3.При создании постов, участия в обсуждении запрещено: 3.1.Публиковать сообщения, содержащие заведомо ложную информацию, грубые, нецензурные выражения, оскорбления в любой форме, а также призывы и высказывания, разжигающие межнациональную рознь, публично обсуждать репутацию пользователей, администрацию форума Не стоит отправлять в поиск, не хотите отвечать пройдите мимо. Хотите помочь, пишите конкретный ответ. Последний раз редактировалось Анна_7751; 17.04.2014 в 22:16. |
![]() |
![]() |