Форум программистов
 

Восстановите пароль или Зарегистрируйтесь на форуме, о проблемах и с заказом рекламы пишите сюда - alarforum@yandex.ru, проверяйте папку спам!

Вернуться   Форум программистов > IT форум > Помощь студентам
Регистрация

Восстановить пароль
Повторная активизация e-mail

Купить рекламу на форуме - 42 тыс руб за месяц

Ответ
 
Опции темы Поиск в этой теме
Старый 07.06.2011, 22:51   #1
Sergey240892
Пользователь
 
Регистрация: 28.02.2011
Сообщений: 33
По умолчанию Тесты по С++

Помогите ответить на вопросы.
Вопрос 1 Який режим можна використати, щоб відкрити файл для «запису»:
w
w+
r+
r
a
Вопрос 2 Якими символами виділяється блок операторів:
< оператори >
“ оператори ”
- /* оператори*/
(оператори)
{оператори}
Вопрос 3 Який режим може використовуватись для створення нового файлу?
r+
w+
a
w
r
wb
rb
ab
Вопрос 4 Яка інформація про функції вказується в її прототипі:
пріоритет функції
область видимості функції
типи аргументів
тип значення, що повертається
ім'я
визначення функції
Вопрос 5 Що буде виведено на екран після виконання кодуclass t
{ public: int sum;
float f(int a, short m)
{
sum++;
return sum++ * a - m;
}
} v;
int main()
{
v.sum = 5;
cout << v.sum << " " << v.f(5, 2);
}
помилка
7 28
5 29
5 28
7 29
6 28
6 29
Вопрос 6 Що буде виведено в стандартний потік в результаті виконання програми? int main()
{
int x1 = 5;
int x2=++x1-2;
int x2=x1;
cout << x2;
return 0;
}
6
4
0
Інше
Вопрос 7 Чому дорівнює значення змінної “b” у результаті виконання програми:int main(){
int b=2,c;
int c=++b++;}
Вопрос 8 Чому буде дорівнювати результат обчислення виразуint d=5; bool b = true, c; c = (!b||(d>3));
помилка компілятора
0
true
false
Вопрос 9 Вкажіть правильний ідентифікатор для імені змінної
FA_Ф12
int
1a
_ri18
Вопрос 10 Множинне успадкування це
- базовий клас успадковується багатьма похідними класами
- похідний клас може бути успадкований іншим класом
- похідний клас успадковує кілька базових класів
- все вірно
Вопрос 11 Дайте визначення поняттю «список, заснований на покажчиках».
- список - пронумерована сукупність однорідних елементів;
- список - масив елементів, що адресується через змінну-покажчик.
- список - абстрактний тип даних, що представляє собою набір однорідних елементів. Кожний елемент має зв'язок із сусідніми елементами.
- список - окремий випадок структури даних «дерево», у якої визначена тільки одна гілка.
Вопрос 12 Укажіть основні принципи ООП:
- типізація
- локалізація
- інкапсуляція
- уніфікація
- успадкування
- абстракція
Вопрос 13 клас це:
-набір змінних, що мають одне ім'я
-тип даних, що містить інформацію складових частинах об'єкта й зв'язках між ними
-змінна, утримуюча усередині себе інші змінні
-набір даних та методів, сукупність яких розглядається як новий тип даних користувача
Вопрос 14 Вкажіть в яких виразах змінна або константа об’явлена і ініціалізується
- const bool b;
- float dasf3, s2, d34w;
- int iINTEGER; iINTEGER = 2;
Вопрос 15 Чому буде дорівнює значення змінної x в результаті виконання наступного блоку команд:int x=1;
for(int i=0; i<=4; i++) x=x+i;
Вопрос 16 Що буде виведено в результаті виконання наступного коду? int x=39, *p = &x;
cout<<p;
-не визначено
-адреса у пам’яті
-помилка компіляції
-39
Вопрос 17 Якщо в програмі вже є функція з прототипом int func(int k, double f);
яке з наступних прототипів не викличе помилку компіляції?
- double func(int m, double g)
- int func(double x, int y)
- void func(int m, double g = 3.14)
- int func(int x, double y)
- double func(int m, double h, int d = 0)
Вопрос 18 Для звільнення блоку пам'яті виділену під покажчик ptr int *ptr= new int[100];
необхідно використати оператор
delete ptr[] ;
delete ptr;
delete prt[100];
delete [] ptr;
Вопрос 19 Якщо i=3, який буде результат? if (i == 4) cout << "aaa";
else if (i == 3) cout << "bbb";
else if (i != 3) cout << "ccc";
- aaa
- bbb
-ccc
- aaaccc
- bbbccc
- помилка компіляції
Вопрос 20 Якщо параметр передається у функцію за посиланням
-зміна значення параметра усередині функції не дозволяється
-зміни параметра у функції впливають на фактичні аргументи
-зміни цього параметра у функції не впливає на значення фактичного аргументу, використаного при виклику функції
Вопрос 21 Яке правильнее визначення віртуальної функції, яка приймає одне цілочисельне значення і повертає void:
- void Function(int);
- virtual SomeFunction(int);
- virtual int SomeFunction(void);
- virtual void SomeFunction(int);
- void virtual SomeFunction(int);
Вопрос 22 Назвіть основні операції над списками.
-видалення, додавання, вставка елементів, прохід списком.
-арифметичні, логічні операції, операції над покажчиками.
-виділення й видалення пам'яті для списку.
-додавання, віднімання, множення списків.
Вопрос 23 Якщо i = 5, який буде результат? do
{
cout << (++i)++ << " ";
}
while ( i>=5 && i < 8 ) ;
68
67
6
678
Вопрос 24 Файл, що має ім’я "test_file.cpp" це
-файл, що виконується
-файл заголовку
-файл вихідного тексту мови С++
-бібліотека, що динамічно завантажується
Вопрос 25 Ключове слово void позначає, що функція
- Повертає число з плаваючою точкою
-Повертає ціле число
-Інше
- Нічого не повертає
- Є головною
Sergey240892 вне форума Ответить с цитированием
Старый 07.06.2011, 23:01   #2
Alex11223
Старожил
 
Аватар для Alex11223
 
Регистрация: 12.01.2011
Сообщений: 19,500
По умолчанию

Даже перевести на русский лень?)
Ушел с форума, https://www.programmersforum.rocks, alex.pantec@gmail.com, https://github.com/AlexP11223
ЛС отключены Аларом.
Alex11223 вне форума Ответить с цитированием
Старый 07.06.2011, 23:09   #3
Sergey240892
Пользователь
 
Регистрация: 28.02.2011
Сообщений: 33
По умолчанию

Извините.
Помогите пожалуйста.
Очень нужно.
Sergey240892 вне форума Ответить с цитированием
Старый 08.06.2011, 00:08   #4
BlackFishSQL
Форумчанин
 
Аватар для BlackFishSQL
 
Регистрация: 02.04.2011
Сообщений: 136
По умолчанию

Поки не переведешь читати це не буду! Вкуріл! Половина тексту ніби арабська читаю!
BlackFishSQL вне форума Ответить с цитированием
Старый 08.06.2011, 10:00   #5
Sergey240892
Пользователь
 
Регистрация: 28.02.2011
Сообщений: 33
По умолчанию

Что будет выведено на экран после выполнения кода

class t
{ public: int sum;
float f(int a, short m)
{
sum++;
return sum++ * a - m;
}
} v;
int main()
{
v.sum = 5;
cout << v.sum << " " << v.f(5, 2);
}
-ошибка
-7 28
-5 29
-5 28
-7 29
-6 28
-6 29
Sergey240892 вне форума Ответить с цитированием
Ответ


Купить рекламу на форуме - 42 тыс руб за месяц



Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
тесты odler Помощь студентам 0 13.05.2010 17:44
тесты RadioGroup messi013 Помощь студентам 1 13.01.2010 11:48
Тесты CPPUNIT Lazio Помощь студентам 0 13.12.2009 13:18
тесты Majority Помощь студентам 1 11.11.2008 23:49