![]() |
|
|
Регистрация Восстановить пароль |
Регистрация | Задать вопрос |
Заплачу за решение |
Новые сообщения |
Сообщения за день |
Расширенный поиск |
Правила |
Всё прочитано |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
Помогите срочно решить 12 задач по программированию до пятницы. Они небольшие. Язык программирования - Паскаль. Писать в Делфи в консольном режиме. Труд конечно же оплачивается. Кто согласится, пишите! Вышлю задания)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Старожил
|
![]()
...огласите бюджет?
Разработки и научно-технические публикации :: Видеоблог :: Твиттер
Radar systems engineer & Software developer of industrial automation |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Made In USSR!
Старожил
|
![]()
Задачи покажите.
"...В жизни я встречал друзей и врагов.В жизни много всего перевидал.Солнце тело мое жгло, ветер волосы трепал,но я смысла жизни так и не узнал..."
(c) Юрий Клинских aka "Хой" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Пользователь
|
![]()
=================================== ==========================
§ 1. Арифметика дійсних чисел. Обчислення по формулах 14. Визначити силу тяжіння F між тілами маси m1 i m2, що знаходяться на відстані r один від одного. =================================== =========================== § 2. Розгалуження 60. Нехай D-заштрихована частина площини (мал. 3, а—3, е) і нехай і визначається по х і у наступним образом (запис (х, y) Є D .означає, що крапкам координатами х, у належить D): г) =================================== ========================== § 4. Найпростіші цикли 84. Дано натуральне n, дійсне х. Обчислити: а) sin х + sin2 х + ... + sinn х; § 4. Найпростіші цикли 96. Нехай §6. Покрокове введення даних і вивод результатів 179. Дано натуральні числа-n, q1, ..., qn. Знайти ті члени qi, послідовності q1, .... qn, які а) є подвоєними непарними числами; §6. Покрокове введення даних і вивод результатів 201. Дано натуральне число п, дійсні числа Одержати: г) §8. Обробка послідовностей символів 257. Дані символи . Відомо, що символ s1 не знак оклику, і що серед є принаймні один знак оклику. Нехай s1,….sn символи послідовності, що передують першому знаку оклику (п заздалегідь невідомо). а) Визначити кількість проміжків серед § 10. Вкладені цикли 323. Дано натуральне число п. Одержати всі натуральні числа, менші n і взаємно прості з ним. § 11. Вложені цикли в матричних задачах 430. Дано натуральні числа k, I, т, дійсні числа a . Одержати § 13.Файли 472.Дан файл f, компоненти якого є дійсне число. Знайти; в) найбільше зі значень модулів компонент з непарними номерами; § 13.Файли 510. Дано файл f, що містить різні дати. Кожна дата - це число, місяць і рік. Знайти; в)саму пізню дату. 14. Обчислення із зберіганням порслідовностей, число члені якої залежить ві початкових даних. 537.Дано натуральне число n ,цілі числа З’ясувати чи вірно ,що для всіх маються рівні серед |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Made In USSR!
Старожил
|
![]()
теперь переводите на русский и гоу в асю 723-321
"...В жизни я встречал друзей и врагов.В жизни много всего перевидал.Солнце тело мое жгло, ветер волосы трепал,но я смысла жизни так и не узнал..."
(c) Юрий Клинских aka "Хой" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Пользователь
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Задачи по программированию | korvi21 | Помощь студентам | 1 | 23.12.2011 18:54 |
Нужны задачи по программированию на С/С++ | MsWindows | Общие вопросы C/C++ | 4 | 03.06.2011 20:41 |
2 Задачи по программированию. | Марьянка | Помощь студентам | 1 | 31.03.2011 20:39 |
Задачи по программированию | Коcтя | Помощь студентам | 3 | 29.04.2009 16:42 |